Nappula av Matti Klenell

Blev väldigt förtjust i iittalas nya ljusstakar Nappula som dök upp för ett litet tag sedan och var tvungen att köpa några stycken. Den runda brickan kommer från Designmäklarna.

mässing är verkligen urfin, men tycker nog inte riktigt den passade in här hemma så jag bytte istället till svarta och vita. Supernöjd, kostar från 229 kr/st.

.

Hej på er!

.

Sitter här lite smått illamående, åt en jättestor frukost för en stund sedan och kunde inte låta bli den där Nutellaburken mot slutet. En (läs fler än så) sked Nutella och en saftig grapefrukt är en väldans god kombo kan jag meddela, MEN då ska man nog inte ha satt i sig både en fralla och några brödskivor innan. Tjena kolhydrater big tajm liksom! Så nu får man sona för sitt frosseri med lite härligt morgonillamående, men det går väl förhoppningsvis över inom kort (hoppas jag)!

.

Som ni ser har iittalas senaste ljusstakat Nappula designade Matti Klenell flyttat in. Körde faktiskt först på varianten i mässing, sååå snygga men tyckte inte riktigt att de kom till sin rätta här hemma hos oss där vi har mycket kromat/rostfritt. Så valde att byta till svarta och vita istället, och jag är nöjd med beslutet!

.

Inga planer för dagen, skönt det men funderar på att baka en vända, dock får illamåndet lägga sig först i så fall, för att hålla på med sötsaker nu, nä då kräks jag nog 😉

.

Vad ska ni pyssla med denna söndag om man får vara lite nyfiken?

.

Kramar/Anna

.