Välkommen efterlängtade fredag!

Fortfarande inte inhandlat något fint att färgsätta köksbordet med hemma, kanske blir det rosa rosor denna vecka, men det återstår att se i em när jag ska förbi blomsterbutiken.

Godmorgon soliga och kalla fredag!

.

Minusgrader ute (-2) , en sol som går upp bakom husen och så är det fredag. Ja sämre kunde man vakna upp till. Känns jätteskönt att det snart är helg igen. Känner mig nämligen i stort behov av lite ledighet och mys med min lilla familj och på söndag är det dessutom farsdag.

.

Har inga större planer för de kommande dagarna, men ett är att jag måste ta tag i bakning av ett gäng macarons. För ungefär ett år sedan så testade jag (kanske några av er minns t o m ) att baka detta för första gången med det blev en total flopp och jag tänkte ALDRIG MER! Denna gången kommer jag fuska lite grann och köra med ett litet ”hjälpkit” från Panduro och se om dessa kanske blir bättre…?!Någon som vet om man kan frysa macarons? Alltså inte med krämen emellan, utan bara själva kakorna innan man satt ihop dem? Visst borde väl det fungera? Vore jätteglad om någon kunde svara på detta 🙂

.

Känner min barnsligt sugen på varm choklad med kanel denna morgon. Synd att jag inte hinner fixa mig en kopp innan jag går. Tur dock att det finns choklad i maskinen på jobbet, inte riktigt så som jag tänker mig ”min ”drömchoklad”, men det duger nog får vi hoppas 🙂

.

Annars blir det en vända ut för att handla de sista småpresenterna till lilleman i helgen. Nästa vecka är det nämligen fullt upp och nästa helg kommer mina föräldrar några dagar och då blir det inte läge för shopping. Sedan avlöses dem av svärmor som kommer på lillemans födelsedag och hon stannar sedan några dagar hos oss. Så måste helt enkelt ta tag i allt praktiskt denna helg.

.

Önskar er en härlig fredag!

.

Kramar