Tjuvstartat firandet!

Smygstartat födelsedagsfirandet denna söndag!

Tårta med två-åringens favorit Blixten Mcqueen, jättepopulärt!

Smakade gott gjorde den också låter den snart två-åriga lilla killen hälsa!

Godkväll!

Kikar in en snabb vända, måste ju uppdatera er lite känner jag. Det har ju varit ovanligt tyst i helgen, men ni vet ju att vi haft besök, så har inte hunnit med att sitta på internet överhuvudtaget. Vi har för någon timma sedan skjutsat Maximilians mormor och morfar till Bromma så nu är de nog hemma igen på den västra sidan av landet.

Haft en mysigt helg, i fredags tog vi med oss gästerna ut för att äta och igår så fick vi hjälp med lite fix här hemma (bilder kommer i veckan, galet nöjd!) på förmiddagen och under eftermiddagen tog vi en promenad. Kvällen åt vi middag här hemma och sedan var det kvällsmys med prat och skratt. Idag har vi vart på NKs julskyltning och bland annat sett tomten och så har vi då firat den blivande två åringen med presenter (från hans mormor och morfar) och tårta. Hade beställt en tårta med bilars Blixten McQueen på, jättepopulärt kan jag meddela, nästan lika populärt som att blåsa ut ljusen på själva tårtan, det gjorde han två tre gånger innan vi fick skära tårtan 😉

Förövrigt tur det är i skrift man bloggar för jag har tappat rösten(är hes som synden). Tack för det jäkla förkylningsvirus som jag fått av det blivande födelsedagsbarnet! Superjobbigt att inte kunna prata, först när man inte kan som man inser hur ofta man verkligen gör sig förstått med just sitt tal! Hoppas jag fått rösten tillbaka imorgon när jag vaknar igen!

Älskar dig lilla skrutten min ♥Nu är det bara soffan och sedan tidig sänggång som gäller. Imorgon bitti ska vi ju upp extra tidigt i ottan och sjunga för födelsedagsbarnet och så ska han få fler presenter!

På återseende!

Kram