Hipp hipp hurra på två årsdagen!

Grattis älskade unge på din två årsdag!

Väääldigt kul start på veckan med en massa födelsedagspresenter!

Pappa kan du hjälpa mig lite här…

 Åhhhh ett pussel, jag älskar ju att pussla!!!

Godmorgon!

Solen skiner denna morgon den 19 november (för två år sedan kom första snön denna dag och sedan låg den till slutet av mars, det hoppas jag inte blir det samma detta år) och vi har en överlycklig liten kille här hemma. Han fick vakna av både skönsång (läs från hans pappa) och så lite kraxig kråksång på det (läs från hans mamma) men det gjorde ingenting för det här med presentöppning i sängen det är hans grej 😉 Stora ögon när han öppnade paket efter paket. Lego Duplos variant av Bilars (Cars) Mack på väg, var en favorit, men han var t o m överlycklig för de mjuka paketen, ”åhhh klääääder” sa han, så himla gullig så man smäller av!

Idag blir det säkert lite extra uppmärksamhet på förskolan. De burkar alltid sätta upp en bild på det barn som fyller år på ytterdörren och sedan så gör de säkert något mer av dagen. Själv ska jag bege mig till jobbet trots min hesa stämma(dock bättre idag än igår), tur jag inte ska prata med mina pappershögar 😉

I eftermiddag/kväll kommer Maximilians farmor till oss och så blir det pizza till middag. Det är nämligen födelsedagsbarnets favorit, det och pizzasallad och då får vi köra på det dagen till ära. Bilar-tårtan finns det kvar av så det kanske slinker ner en bit sådan också. Ingen direkt nyttig måndag med andra ord, men vad gör det när man har ett födelsedagsfirande att ta hand om!

Ha en bra start på veckan!

Stor kram