Godmorgon tisdag!

 Voilà här har ni det ”nya” vardagsrummet.

Godmorgon!

Jag har ju lovat er bilder på nya sofforna, soffbordet och så den andra lilla förändringen som skulle ske i helgen som gick och här har ni då resultatet (det kommer fler från andra vinklar men har inte hunnit fota ännu).Vita soffor(så här ser soffan ut i sin helhet), en ljust grå färg på väggen bakom ena soffan har tagit plats. Det är en tapet från Midbecs kollection ”Factory”, (nr 438000).Tack snälla pappa än en gång för hjälpen med att få upp dem på väggen! Tavlorna från Fotografiska har äntligen kommit upp, plus en liten pilasterliknande hylla i hörnan. Jag är nöjd med den lilla förändringen. Sofforna kommer mer till sin rätt mot den nya ljust grå väggen, mot den rent vita som fanns där tidigare så  ”försvann” de nästan mot bakgrunden.

 ”Guide to Manhattan”

Till sist dagens gladaste nyhet till oss alla som suktar efter David Ehrenstråhles ”Guide to Manhattan” Nu har den nämligen kommit in igen i 2013-års tappning hos Artilleriet och jag var snabb som en iller denna morgon och klickade/köpte mitt ett exemplar i den mindre storleken. Vi har ju sedan tidigare Ehrenstråhles Parismotiv här hemma i samma storlek (70×42).

Har grämt mig något oerhört att jag inte fick tag i just ”Guide to Manhattan” när den såldes. Jag vill nämligen bara ha tavlorna där jag själv varit, så Bombay-varianten har aldrig varit aktuell för min del. Så nu är jag såååå glad, denna ska bli en julklapp till mig själv i år!

Nu, dags att hasta mot jobbet!

Önskar er en fin dag!

Kramar