Torsdagsmys!

Just nu, en massa tända blockljus i fejkspisen, väldans mysigt!

.

Godkväll!

.

Redan vid 16-tiden tror man ju att det är sena kvällen numera, svart som natten, men då är det bara att tända upp med en massa ljus så känns det lite enklare. Snart ska ju dessutom adventsstjärnorna upp i våra fönster och det gör ju sitt till att det blir lite mer stämningsfullt.

.

Kan inte fatta att det är första advent nästa helg, tiden går fort, fort! Hade nästan velat tjuvstarta med stjärnorna redan till helgen, men vi har ett födelsedagskalas att ta hand om så känns som vi nog gör klokast i att inte röra ihop allt på en gång, utan gör klart kalsandet först, så får stjärnor och annat upp efter det! Men det kliar minst sagt i piff-fingrarna, är ju nu så här före det är som mysigast tycker jag, själva julen i sig går ju så fort förbi!

.

Konstaterade precis, på tal om att tiden går fort att det är 83 dagar kvar till beräknad förlossning. Denna lilla/lille lever verkligen rövare i magen, det vrider och vänder sig så jag ibland kan uppleva det riktig obehagligt, Totala motsatsen till storebror, minns aldrig att jag kände samma med honom. Detta kanske blir en sumobrottare, känns så i alla fall 😉

.

Nu hög tid för middag!

.

Kram