Tjuvstartar advent!

Lliljor som helgbukett är smart för de håller makalöst länge och så är de maffiga och vackra!

Hej söndag!

Fortfarande ingenmagsjuka för oss andra två i familjen, peppar, peppar…! Maken känner sig bättre (han känner sig som vanligt idag), och man kan nästan misstänka att det var något han har ätit som orsakade sjukan. Gick väldigt fort över, jag intalar mig att det beror på matförgiftning och att det inte ska smitta oss andra två… men visst känns som man går lite och väntar på en eventuell tickande bomb…!

Kan meddela att det i alla fall luktar (äckligt) badhus här hemma, jag har nämligen överkonsumerat klorin det sista dygnet. Torkade t o m golven med denna desinfektionslösning tidigare, haha! Allt för att få bort alla baskelusker!

Fått frågor om denna ljusstake, och den kommer från Ib Laursen, men House Doctor har en väldigt lik variant har jag förstått. Jag ska fylla denna med advents-piff alldeles strax, just nu bor en liten ren inuti den 😉

Eftersom vi blev snuvade på kalasfirande igår har jag bestämt mig för att ska jag idag ska liva upp denna trista helg med att tjuvstarta och frossa i att sätta upp adventsstjärnorna och fram med lite pynt. Första advent om en vecka och då är jag på väg utomlands i denna stund utan min älskade familj, så vi tjuvstartar redan denna söndag fast jag inte hade tänkt det egentligen! MYSIGT!!!

Ha en härlig söndag, och på återseende!

Kramar i massor