Julstökssöndag!

Piri Piri här i Sjöstaden besökte jag idag för att bland annat köpa julgran!

Klart sötaste renen i Sjöstaden!

Vill man ha bra doft på sina hyacinter ska man välja den blå varianten. Det har jag gjort i år här hemma, varvat dem tillsammans med vita för att de sistnämnda luktar ju nästan ingenting alls tyvärr!

I en del av affären finns det kläder bland annat från märket Du&Jag. 

.

.

Godkväll!

.

Här har vi precis fått i den sista julgranskulan i årets julgran. Frank Sinatras gammaldags stämma ljuder vackert ur högtalarna och förkunnar att nu är det jul med ”Merry little Christmas”, glöggen är värmd och jag är inne på kopp nummer två och en liten lussekatt ligger och väntar här bredvid på att få ätas upp. Kylskåpet är fyllt med årets julgodis, rocky roads, praliner med pistagenötter, praliner med vitchoklad med vanilj och mandel och en pralin med smak av mint. Stämningen är alltså på topp här denna söndagskväll den 3:dje advent. En vecka kvar sedan är det jul mina vänner!

.

.Har som sagt vart ute idag och köpt årets julgran, en Kungsgran som vi nu klätt i kulor, ljus och lite annat piff. En julgran gör mycket för julstämningen i ett hem tycker jag och här passade den perfekt i hörnan där vi alltid har granen varje år.

Maximilian var i sitt esse när granen lyftes in, för att inte tala om när vi lite senare började klä den; ”Så knasigt” som han sa ordagrant!

.

.

Nu ska jag hugga in på den där lussekatten och så säger jag hej för idag så hörs vi förhoppningsvis imorgon igen!

.

Kramar/Anna