Följ mig här & där så du inget missar!

Ni vet väl att ni kan följa mig via Bloglovin,(klicka på rundeln här ovan så kommer ni direkt dit). Tjänsten för er som inte vet, fungerar så att varje gång jag uppdaterat med ett inlägg här inne så får ni ett mejl om det. Smidigt om man inte vill missa nått, men ändå inte har tiden att klicka sig in här i tid och otid för att se om jag uppdaterat!

 Vidare ska man ju aldrig säga aldrig det har jag lärt mig nu! Vet att jag tidigare i år skrev att Instagram där kommer ni inte hitta mig, men efter en massa fiffiga påtryckningar från Matplatsen-Victoria så blev det som det blev under vår Alpenresan, och vips finns jag nu alltså även på Instagram. Där är ni redan över 850 personer som följer mig där, så det är ju jätteskoj. Så är ni fler som vill se lite bilder som kanske inte alltid hamnar här på bloggen från min vardag så är det bara att haka på! Starwoman1 heter jag där, mitt snygga nick var redan upptaget – Hmmm!

 .

.

Nu ska jag hasta iväg på en liten julmarknad på Maximilians förskola, för att därefter dirket gå på julfest på jobbet. Bråda dagar så här innan jul med andra ord!

 .

.

Stor kram på er!