Packning pågår!

Glömt att visa min snygga sjal från Beck Söndergaard

Tyvärr kom snön och kyla precis när jag fick hem sjalen och lite tjockare halsdukar fick plockas fram, så denna föll lite i glömska. Men den åker helt klart med i packningen inför julen, materialet är underbart mjukt och följsamt i ull och silke! Stort gilla!

.

.

Godkväll!

.

Vi har precis ätit take away här hemma som maken hade med hem. Indiskt för att vara exakt och som alltid för min del (och Maximilians) blev det lena Chicken Ceylon, mums! Håller för fullt på att packa inför julfirandet på västkusten just nu och vad MYCKET som ska med när man har barn, och snart ska vi packa för ytterligare ett litet knytt – Ohhh my vi får skaffa en större bil ändå känns det som… !

.

.

På tal  om den fjärde lilla familjemedlemmen, så såg allt bra ut hos barnmorskan. Jag ligger fortfarande exakt på medelkurvan för magmåttet, blodtrycket låg på 110/60 och jag har gått upp 5 kilo hittills. Bebisens hjärtslag låg på 156 slag/min men var uppe på 172 ett tag där, men han/hon stöka och bökade runt där inne så berodde på det sa barnmorskan. Alltid skönt när man vart där och allt såg bra ut!

.

.

Sista arbetsdagen imorgon innan jul- och nyårsledigheten sedan börjar julen för oss ♥ Nu måste jag återgå till klädhögar och weekendväskor. Vi hörs!

.

Kramar

.