En omtalad julklapp & ett grattis!

.

En av julens klappar som låg under julgranen!

.

.

Hej på er!

.

Vad gör ni en dag som denna? Är ni lediga eller arbetar ni dessa två mellandagar? Själv så känner jag mig så höggravid som det bara går och visst man ska inte gnälla för jag veeeeeeet det finns folk som mår sämre än jag, det finns dem som inte kan få barn och så vidare och så vidare. Men om jag bara får tala för mig själv en stund och vad jag känner just nu, så är jag bara så evigt trött på detta och vill bara att det ska bli i början av februari så lillebror/lillasyster kommer ut till oss. Kan knappt sova om nätterna, ingen sovställning är skön, jag har svårt att andas för det trycker på de inre organen och ja jag är helt enkelt allmänt less på att vara gravid… Men snart kommer ju belöningen ♥

.

.Hade tänkt bege mig ut en vända på stan idag men får se hur det blir. Annars kan jag alltid bara ta det lugnt och sjunka ner och läsa julklappsboken som låg under julgranen; ”Femtio nyanser av honom” som ju vart rätt omtalad denna höst. Får se vad jag tycker om den, tantsnusk har jag hört, kan väl inte bli annat än bra då, hehe!

.

.

.

.

Till sist säger jag G R A T T I S till Katten77 som är vinnaren av Vossatassars sovsäck!

Mejla mig ditt fullständiga namn och adress till starwoman.blogg@live.se så kommer snart den mysiga säcken till er på posten så ni kan ut och campa bland korna i sommar!

.

.

Kramar