Massor av inspiration inför nyår!

.

Saknar man inspiration inför nyår och andra festligheter så bör man investera i denna megatjocka bok ”Systrarna Eisermans Mingelmat” som jag bloggade om den redan förra året vid denna tid då jag fick den i julklapp 2011. Massa fina bilder och jag insuper för fullt inspiration inför nyårsafton!

.

.

Kikar in en snabbis igen denna söndag. Känns verkligen inte som en söndag alls tycker jag, kanske mer som en lördag.. eller en ledig fredag.. eller.. ja veckovill det är jag verkligen just nu som jag nämnde redan tidigare idag. Blir väl så när det är en massa mellandagar..!

.

.

Kom aldrig iväg ut idag, har istället mest grejat, donat och flyttat om lite olika saker här hemma. Tänk att man kan tycka det är så skoj att t.ex. flytta en vas från en bänk till en annan och kanske byta en kudde i soffan mot en annan. Haha – med all säkerhet anser vissa av er att det där låter helt menlöst och dötragiskt, men jag tycker det är skoj jag 😉 Det enda som saknas här hemma nu är ett gäng med snittblommor. Det ska jag ta tag i det första jag gör i morgon bitti, ut och shoppa blommor!

.

.

Ikväll ska jag se sista hyrfilmen och så bara ta det lugnt!

.

.

Stor kram till er

.