Gott Nytt År!

Blev en riktigt härlig bukett i vitt, silver och grönt, innehållandes både tulpaner, amaryllis och annat fint som fick följa med hem från blomsterbutiken denna nyårsafton.

 .

.

Godkväll!

.

Bordet är dukat, ljusen är tända och jag är nyårsfixad! Just nu sitter jag och väntar på att denna sista kväll detta 2012 ska dra igång. Fyrverkerierna har lite smått redan börjat sitt vackra skådespel utanför våra stora fönster och jag känner mig otroligt lyckligt lottad och tacksam över allt jag har och det som hänt mig detta gångna år.

.Det är en fantastisk gåva att få vara mamma till världens finaste Maximilian, och att få leva med min älskade make. Visst så bråkar vi precis som de flesta andra par emellanåt, men innerst inne så är jag alltid väldigt, väldigt tacksam och lycklig över att det blev just vi två. Nu går vi snart in på vårt 14:e år tillsammans ♥ och om bara några få veckor får vi förhoppningsvis träffa vårt andra älskade lilla barn. Som sagt jag är otroligt tacksam för det jag har fått här i livet och ser mycket framemot att få möta 2013!

 .

Här har ni en liten miniglimt av årets nyårsdukning. Här har jag kört på vita Ranunkler och så en liten touch av koppar har smugit sig in.

Den snyggelisnygga Moëtflaskan i favoritkulörena vitt och svart ligger just nu på kylning. Bara väldigt synd att jag inte kommer att kunna smaka på den detta år., själv skålar jag in det nya året med ett mousserande alkoholfritt italienskt bubbel vid namn Isabella Spagnolo

.

.

Ikväll äter vi till förrätt, en klassisk löjrom med tillbehör, pepparbiff med potatissnurror med Västerbottenost, svamp och färsk sparris och så avslutar vi med något så barnsligt som en marängsviss serverade i portionsglas med hemmagjorda maränger, nougatsås och färsk frukt, mmmmm! Slutet gott, allting gott!

.

.

 Det här blir sista inlägget för i år så Gott Nytt År till er alla mina fina och trogna bloggläsare. Ni är guld värda och sist men inte minst – välkommen 2013!

.

Ha nu en riktigt festlig nyårskväll!

.

Stor kram