En härlig helg till ända!

Uppdaterad ”dagis-garderob” för Maximilian. Fyndade verkligen i lördags inne på Polarn. o pyret, 70% nedsatt pris så tröjorna kostade 59 kr/st, vantar 15 kr och så en liten minimössa till kommande bebisen för 29 kr. Jättekul att handla när det inte gräver ett hål i plånboken! Ursäkta taskig bildkvalité!

Godmorgon måndag!

Hoppas att er helg vart bra? Det har min varit, men det går ju så himla fort bara. Visst veckorna går fort i sig också kan jag tycka, men helgen går än fortare(naturlig förklaring är ju såklart att helgerna är ju kortare än en fem dagars arbetsvecka). Hunnit med ganska mycket ändå kan jag tycka, både röjt här hemma, lite shopping som ni ser, en frisk och härlig pulkatur i det vackra vintervädret vi hade igår, julgranen har lämnat balkongen och hamnat på ”grankyrkogården”, sett filmer, ätit semlor (igen, mums-filibabba!), varit på en visning och så tagit det lugnt resten av tiden!      

Ny vecka och det här med att gå till arbetet börjar sjunga på sista versen. Som jag nämnt tidigare så går jag hem på föräldraledighet fredagen den 1 februari, så det är ju inte så där vansinnigt långt kvar nu, bara tre veckor, woop, woop!

Önskar er en fin start på veckan

Kramar