Snart i vårt fönster

Diamond light är en lampa designad av Eric Therner. Själva glödlampan är formad som en diamant, sladden är antingen svart eller vit och sockeln finns i svart krom, koppar, stål och mässing.

Vår variant ligger i ett paket på posten och väntar på att bli uthämtad fortast möjligt!!!

Godmorgon!Att ”boa” är nog ett ganska välbekant uttryck åtminstone för de som varit gravida.

Det betyder helt enkelt att man har ett behov av att få ordning och reda omkring sig! Jag är definitivt i den fasen, för här ”boas” det för fullt! Lustig liten företeelse det där, jag vill hålla på hemma och dona och greja med inredning hela tiden nu (vill jag i o f s ganska ofta annars också, så det kanske inte är denna fas jag är inne i, men kan ju skylla på den ;-))

Jag har ett paket som ligger och väntar på mig på posten innehållandes lampan Diamond Light ovan. Man måste ju ”boa” även med lite ny belysning tänker jag 😉 Har bara inte hunnit hämta ut paketet ännu till mitt stora förtret. Snön stoppade mig i går och i eftermiddag kommer jag inte heller hinna dit för då har jag annat viktigt inbokat. Men den som väntar på något gott… Imorgon kanske..!

Här ser ni en interiörsbild av hur lampan hänger fritt i ett rum. Jag har dock tänkt mig vår variant i ett av fönstren som det ser ut i tanken nu i alla fall. Återkommer när den är på plats!  

Vad gissar ni på att jag har valt för sladd och sockel hit hem?

Nu mot jobbet!

Kram