Att blicka tillbaka

Gick igenom mitt gamla ”bildarkiv” från 2012 och fann dessa. Vad liten Maximilian var och vad ”smal” jag var ;-P

Uggsen (modell Montclair) hänger med även i år, varma & sköna!

Vad kul det är med bilder, man glömmer så snabbt annars.

Hej på er!

 Det finns mycket positivt med att ha en blogg. En av de största fördelarna är nog att man har en massa samlat bildmaterial och enkelt kan gå tillbaka i tiden och se vad man gjorde förra eller kanske ännu fler år tillbaka. Man (läs jag) glömmer så fort, jag måste nästan tänka en extra gång bara för att komma ihåg var jag åt till lunch igår och då kan ni ju räkna ut att jag än mindre minns vad jag gjorde längre tillbaka.

Roade mig en vända igår kväll med att sitta och blicka tillbaka i bloggen och även kika bland alla tusentals bilder jag har tagit. Kul att se, bjuder i brist på andra bilder på vintervita sådana från en promenad förra januari med pulkatur och dressade i varma vinterkläder. Några kanske minns bilderna, andra nyare läsare kanske inte ens har sett dem om man inte gått tillbaka i bloggen…   

En liten 1-års fis i pulkan, idag är han allt lite större kille 🙂Nu måste jag fixa klart det sista här. Vi får skjuts idag av maken som ska en vända med jobbet till Köpenhamn idag så han är fortfarande hemma och erbjöd oss då skjuts, inte dumt alls känner jag, bra start på denna dag!

Hasta la vista, på återseende!

Kramar