Fem nyanser av rosa

Kittad på lipglossfronten inför våren

 Fem olika rosa nyanser. Gillar röda läppar, men jag passar inte alls i det så här kör jag bara på olika rosa nyanser. 

Tjohoo!Så var det återigen fredag, och ingen är gladare än jag. Ska bli så skönt med lite helg och ledighet tillsammans med mina killar. På söndag ska vi träffa Caroline och Majken en vända när de kommer hit på en liten fika/lekstund.

Barnen har inte sett varandra på tror det är ett år (skiljer två veckor på barnen i ålder). Före det när de fortfarande bodde här i Sjöstan så sågs vi nästan minst en gång i veckan. Så det ska bli jätteskoj att ses!

Det är tur att denna graviditet sjunger på sista versen, för igår sprack mina enda mammabyxor som jag kan använda just nu i rumpan (och inte lite heller)! Så nu går jag alltså omkring med halva bakdelen blottad – haha! Bra tajmat att termometern dessutom visar på -14 grader denna morgon. Burr blir kallt att gå ut 😉 Tur det finns långa koftor för jag har inte tänkt investera i ett par nya mammabrallor endast 17 dagar före BF så jag får gå så här lite ”coolt” rockchic på sluttampen – haha!

Uppifrån: Pamplemousse (nr 33), Fraise (nr 17),  Lychee (nr 19), Marchmallow electro (nr 95), cerise (nr 15)

Har ni också så här bitande kallt där ni befinner er denna morgon? Ser i vilket fall ut att bli en klar och solig dag här, sånt gillar vi eller hur?!Ha en riktig skön helg, så hörs vi snart igen!

Kram