Söndagsmys

Två små gullungar i soffan, sida vid sida!

Hur går det för dig kompis?

Och så en eftermiddagsfika med smulpaj

God kväll!

Hur har ni det? Några av er har trott att jag vart på förlossningen de senaste dagarna på grund av tystnaden, men så är alltså inte fallet. Istället har det verkligen varit fullt upp i helgen så bloggen har helt enkelt fått stryka på foten. Vi är nämligen som det ser ut i full färd med att sälja vår lägenhet, och nästa helg är det visning och därför har det vart mycket fix och röj inför detta, alla köksskåp gicks igenom igår och i förmiddags var det garderobernas tur.

Lite kul att vi alltid ska köra ihop saker på en och samma gång. Sist var det bröllopet som vi blandade ihop med en flytt och denna gången så kör vi lite barnafödande och så säljer vi vårt hem i samma veva. Det är verkligen så ”VI” i ett nötskal detta 😉

Idag tog vi dock eftermiddagen ledig och fick fint besök av Caroline och lilla Majken. Supermysigt att ses igen, fika och prata bort några timmar.

Lite bokläsning är aldrig fel!

Nu är det strax läggdags för Maximilian och sedan har jag lite att fixa med inför den kommande arbetsveckan. Hoppas er helg vart bra?!

På återseende!

Kramar

Psssss! Vi har alltså inte köpt något nytt boende ännu, säljer först till er som undrat. Får se vart vi hamnar helt enkelt och i vilken ”form” det blir. Är det bara rätt förutsättningar (har ju en hel del som ska uppfyllas) kan vi tänka oss allt från en större lägenhet till eget hus, beror helt på som sagt. Så nu vet ni det och slipper fundera 🙂