Godmorgon måndag!

Den lilla moseskorgen som Mini ska sova i den första tiden är nu bäddad och klar!

Nya mjuka lakan från Rätt Start

Godmorgon!Inatt har vi sovit rätt dåligt hela bunten här hemma. Maximilian har nämligen fått en så envis hosta,  så synd om honom. Så idag stannar pappa Jens hemma och vabbar, ingen feber eller annat dock ”bara” den retliga hostan.

Hoppas det blir bättre under dagen!

Själv är jag på språng mot jobbet. Näst sista måndagen innan det är dags att vara hemma, har inte fattat det överhuvudtaget ännu (kanske dags att vakna upp snart kan tyckas ;-)) Klickade hem helvita sänkläder från Rätt Start till vår lilla mini för ett tag sedan, som nu är tvättade och bäddade i moseskorgen som lillebror/lillasyster får ta över efter storebror. Korgen som han förövrigt älskade att sova i när han var bebis. Benställningen som hör till står fortfarande i förrådet, men snart åker den upp och hela ekipaget hamnar inne i vårt sovrum återigen, mysigt! 

Nu är dtet bara några små omlottbodys och mjukisbyxor i ministorlek (stl 50) som vi behöver investera i. Man behöver inte så mycket mer i början tycker jag, men vi har inte så mycket sparat av just detta sedan Maximilian var så liten så får väl ut och inhandla detta inom kort. Annars så finns det mesta här hemma, vinteroverall(er), åkpåse och en massa annat som kommer återanvändas. Och sedan när vi väl vet vad det blir för en liten som tittar ut, då ska jag handla lite mer då. För som jag nämnt förut tycker jag inte ens det är kul i dagsläget!    

Hoppas nu att ni får en fin start på denna vecka, på återseende!

Kram/Anna