Att njuta en smula

Jag har aldrig haft cravings under mina graviditeter men vette tusan om jag inte har en liten nu på semlor 🙂 Vet inte vilken semla detta är i raden jag redan satt i mig de senaste veckorna.

Får bli ändring på det efter förlossningen, men de är ju så goda!

Lilleman ”jobbar” som tandläkare här och tar bort tandtroll från tänderna i spelet Toca Doctor på Iphonen, tydligen väldigt kul 🙂

.

Godkväll!

.

Bilderna här ovan är från tidigare i eftermiddag när vi kom hem från dagens arbete och förskola. Gled in på ICA då det var 6 minuter kvar innan nästa Tvärbanetåg skulle komma och köpte med mig en semla. Inte det bästa för figuren, men jag har ändå ingen figur att prata om just nu och jag är väldigt svag för semlor i dessa dagar!

.

Kvällen har hittills varit väldigt lugn och behaglig och strax går jag ner i ännu mer varv då det blir tv i sängen för hela slanten. Först ”Sveriges Mästerkock” direkt följt av ”Mia på Grötö” Det sistnämnda programmet gillade jag jättemycket efter premiären förra veckan. Mia Skäringer är ju bara en så himla skön personlighet så man blir glad bara av att se henne! Sedan är det ju underbart att få se sommarbilder från Göteborgs norra skärgård!

.

På återseende!

.

Kramar

.

Pssssss till er som bor här i krokarna, såg att butiken ”PiriPiri” just nu har 30% rea på alla sina kläder i butiken, sånt gillar vi ju, så ett bra tillfälle att passa på!!!

.