Visningssöndag!

Ja här har ni alltså vad som hänt här hemma hos oss denna söndag!

 .

.

Godkväll på er!

.

Inte så mycket uppdatering här inne denna helg. Det har nämligen varit en massa städande och fejande för vår del inför den visningen vi haft här i eftermiddags. Imorgon kväll har vi ytterligare en visning och sedan kan man ju bara hoppas att det ska räcka för det är faktiskt inte helt enkelt att leva utan att det stökas till och det är ju just detta man inte vill inför en visning. Så just nu blir det mycket tecknad film i sovrummet för minstigen tillsammans med oss och en och annan ”muta” så han ska hålla sig lugn 😉

Flera som frågat, men vi har alltså inte köpt något nytt boende ännu, säljer först så ni har alltså inte missat något om att vi köpt något nytt!

.

Någon som vill köpa? 🙂

.

Hoppas att er helg vart bra? Vi har varit ute en vända idag och handlat och nu har vi äntligen en liten, liten garderob inhandlad till Mini i storlek 50/56. Ännu en sak att bocka av från att ”göra listan” Känns skönt det!

.

Nu blir det strax hämtpizza, egentligen inte direkt sugen, men vill inte använda köket just nu, så får bli så här denna söndag! Önskar er en fin kväll, så hörs vi imorgon igen!

.

Stor kram

.

Psssss! Ett tips om ni vill ni ser lite fler glimtar från min vardag så är det att följa mig på Instagram. Så mycket enklare och går snabbare att uppdatera där, ”starwoman1” heter jag, eller tryck på den rosa lilla ikonen i mitten här upp i högra hörnet så ser ni nog bilderna där också!

.