Godmorgon regniga onsdag!

Små söta plagg till Mini inhandlades i söndags

Godmorgon!

Åter en ny morgon gryr utan för fönstren och det regnar! Det står att det är onsdag i kalendern, men eftersom vi var hemma i måndags är jag fortfarande i tron att det bara är tisdag. Skönt i o f s att det är åt det hållet. Ibland är man i tanken någon dag eller kanske till och med flera dagar före och det är inte lika kul alla gånger. De flesta av oss ser väl framemot slutet av veckorna, eller hur?!Jag skrev ju härom dagen att vi nu äntligen i helgen som gick köpt oss en liten ”garderob” till Mini och det är alltså plaggen ni ser här. Allt går i vita, grå och beiga toner, trist kan tyckas men jag vill veta vem det är som ligger i magen först innan jag kan gå lös med lite mer kulörer. Plaggen är köpta hos Zara kids, KappAhl och Lindex och tycker verkligen att de är urgulliga. Glömt hur liten en nyfödd verkligen är insåg jag när jag håller i plaggen. Det ser mer ut som små dockläder än att en människa ska få plats i dem! Men M började ju med plagg i stl 44 när han föddes så dem var ju ännu mindre än dessa, galet!

Alla plaggen är från ant Zara Kids, KappAhl och Lindex och det söta lilla mjukisfåret från KappAhl har storebror valt till ”Sally” som han säger bebisen ska heta oavsett kön 😉 

Förövrigt är det så trist att jag inte kan släppa kommentarerna fria utan att få såååååå mycket spam. Helt sjuk under en natt kan det komma upp mot hundra st kommentarer på engelska med bara en massa skit och reklam som jag sedan ”måste” sitta och ta bort för vill inte ha dem här i bloggen 🙁 men jag låter kommentarsfältet vara fritt fram tills på söndag så att ni alla kan vara med och tävla om en fin poster från Ylva Skarp i alla fall!

På återseende!

Kram