Sista januari

Tulpaner är riktigt fina, men rätt svåra att ha att göra med ändå tycker jag. Det jag kommit fram till är i alla fall att tvärtemot vad alla säger INTE snitta om dem för då sticker de inte iväg så på höjden, plus att man ska ha iskallt och lite vatten i vasen. Tycker mina sista buketter hållt sig bättre på så vis men det är bara min egna tes, kanske bara haft tur med kvalitén på blommorna. 

Får en hel del frågor om vart dessa kuddarna kommer ifrån och båda varianterna är från danska DAY HOME. Ni ser även en glimt av en av stolarna jag vann hos Trendenser i höstas, stolen ”ZickZack” från Hans K.

Tjingeling! 

Jag vill inte hålla på att klaga på väder och vind (finns det något mer ointressant egentligen?) men kan ändå inte låta bli. När det var frost och kallt med snö på marken så gnällde jag för det, nu regnar det varje dag och slaskar värre än nånsin och detta är ju ännu sämre. Då kan jag plötsligt sakna det uppfrostade och vita. Snacka om I-landsproblem, men det blir ju sååå jäkla smutsigt nu, trist trist… Men sista januari idag och ja februari är ju en kort månad som brukar gå fort och sedan mars kvar och sedan är vintern är över!!!

Jag och lilleman har varit ensamma hemma i natt. Maken är på stormöte med jobbet i Göteborg och jag har inte varit glad eller känt mig trygg alls över denna tjänsteresa (som legat inbokad sedan läääänge) kan jag säga. Har helt enkelt varit supernervös att vattnet eller förlossningen skulle sätta igång som i natt, vad hade jag gjort då? Men nu gick det vägen och jag kan pusta ut. I eftermiddag är Jens återigen hemma och jag känner inga som helst tendenser till att något skulle var på G så vi klara´t!!!

Sista januari som sagt idag, och nästsista arbetsdagen som jag ska bege mig mot NU!

På återseende, förhoppningsvis senare under dagen.

Kram på er

Pssss, vad kul att ni börjat kommentera lite mer, beror väl på att jag släppt kommentarerna fria kanske? Men det är så mycket roligare för mig att veta att det verkligen är någon som läser och att få lite respons emellanåt, så tack för det!