Hej vardag!

Tulpaner livar upp en gråmulen måndag!

Härlig färgsättning på tulpanerna eller hur?

.

.

Godmorgon!

.Idag börjar vardagen för min/vår del. Maken är tillbaka på jobbet första dagen igen efter det Céline föddes och nu är det alltså ”bara” jag och barnen hemma. Maximilian kommer gå på förskolan några timmar i veckan nu under året jag är hemma med lillasyster (här i Stockholms kommun får man ha storasyskonet upp till 30 timmar i veckan, vi får se vart vi landar), men han får vara hemma denna vecka också för jag är rätt rädd för alla sjukdomar som härjar så här i februari. Känns hemsk om han drar hem något från förskolan som sedan smittar Céline, (tänker RS-virus och sånt läskigt) för peppar peppar har han hittills varit frisk från både det ena och andra länge nu (nu blir det ju sjuka när jag skriver så här ;-)) så låter henne bli åtminstone en vecka äldre innan vi drar igång med förskolan igen.

.

Idag kommer Charlotte som är barnmorska på BVC till oss på ett hembesök för mät och vägning av lillskruttan. Maximilian har haft samma barnmorska så vi känner henne ganska bra, känns bra att få samma.

.

.

Annars ska jag försöka ta mig ut på en promenad med dubbelvagnen. Vi har inte invigt den ännu (någon av er frågade om det igår såg jag bland kommentarerna) men vi har alltså inte varit ute och kört med den ännu då det varit (är väl iofs fortf)moddigt.

.

.

Till sist ett litet tips till er Sjöstadsbor och till er andra också för den delen som kanske är intresserade, är sidan: Hammarbysjöstad. info. En nyhetssida med en massa info om vad som händer här i krokarna, forum med tips och annat skoj. Jag brukar kika in på den allt som oftast för att uppdatera mig. Så kika gärna in!

  .

Nu frukostdags!

.

Kram på er