Sista februari

En ljusslinga (i vitt) från Cable & Cotton ligger i sin kartong här hemma och väntar som vi andra på flytten just nu. De ska upp i ett av rummen i ”huset”, vilket av dem tror ni? 🙂

.

Godmorgon!

.

Igår hade jag tekniskt strul med bloggen och kunde inte skriva något inlägg (hoppas att det fungerar nu när jag ska publicera detta…).irriterande när man skrivit några rader och ska klicka ”publicera” så går det inte hur mycket man ens försöker. Gahhhh!!!!

.

Det är lika vackert ute denna torsdag som igår. Vi var då ute mellan röjningarna här hemma på en riktigt skön långpromenad. Det var rena rama vårvärmen, med plus 7-8 grader(!) till och med solbrillorna kom fram ur sina gömmor både för mig och Maximilian. Njöt verkligen och barnen somnade sött i syskonvagnen. Det saknades bara en kopp kaffe mot en värmande husvägg. Visst är det underbart när man kan sitta ute och fika, längtar!

.Idag ska jag fortsätta röja här hemma och balansera upp detta på bästa sätt med lek och bus med Maximilian (kommit på att man kan göra röjningarna till en lek så är M involverad i ”arbetet”) och amningar och mys med Celine.

Vad hittar ni på ni som har sportlov?