Välkommen in på en liten glimt

Välkommen hem till oss, en liten sneak peak sett från

när man kommer in genom ytterdörren.

Samt en liten glimt från andra hållet, ni skymtar ju ytterdörren!

.

Godkväll!

.Så har stora delar av måndagen gått och det i en rasande fart! Hann iväg en vända för att köpa blommor hit hem på förmiddagen. Har saknat detta sedan vi flyttade in, men nu har jag köpt på mig några orkidéer bland annat.

Blir genast än mer hemtrevligt! Sedan har vi haft hantverkare här, men inget internet, tv eller telefon har blivit installerat. Strulat till sig igen! Dock kom en av er läsare med den briljanta idén att man kan köra datorn via mobilen (att vi inte tänkt på det?) så nu sitter jag här och knappar på laptopen i a f för första gången på länge, härligt!

.

Har även fått hem ett paket med en tavla jag beställt till Celines rum. Den var så maffigt stor (jag hade nog inte riktigt koll på hur stor den var 70×100 cm) men oj så nöjd jag är. Nu ska den bara upp på väggen. Bilder på lilltjejens krypin kommer, liksom bilder från fler rum hör hemma!

.

Tänk att jag nu har en egen köksö, älskar den! Väntar bara på leverans av två högre stolar som ska stå på motsatt sida!

.

Snöar nu, ser ut som man önskar att julen ska se ut, men inte i mitten av mars 🙁 Hur seg är inte denna vinter? För att inte tala om KALL?! Så trött på detta väder nu, blääää!!! Våren kom, jag vill kunna se vår gräsmatta (nu är den fullsmockad med snö och is), jag vill trippa ut i ett par ballerina-skor och ta mitt morgonkaffe på terrassen… men det lär väl få vänta…!

.

Nu dags att fixa middagen!

.

På återseende!

.

Kramar

.