Påskmiddag i bilder

Välkommen till Hellmanns påskmiddag!

Välkomstdrink i burkar, det var bland annat mousserat och mango i dessa,

Jag körde dock Fanta i min eftersom jag hade bilen och senare skulle hem och amma 🙂

Lokalen var HELT UNDERBAR, bland annat hade Filippa K sin senaste modevisning här. Ligger i Värtahamnen! Själv fick jag lust att ställa mig vid ett staffli och börja måla 😉

Härligaste pinglorna, Åse (56 kilo) och Femmes egen Matplatsen Victoria

Vackert och enkelt påskdukat, jag gillar´t!!!

Gårdagens jag i snyggaste glittertoppen från Valerie

Sååå mycket underbart god mat bjöds vi på. Allt innehöll på ett eller annat vis Hellmanns majonnäs 🙂

Mera bilder från lokalen, blev helt såld.

Åse testar sin kamerautrustning på min kamera och eftersom jag sällan annars fastnar på bilder här i bloggen så får denna komma med på ett hörn.

Underbart god chokladkaka med bland annat marcarpone-grädde och någon likör som dessert. Ljuvligt dekorerad med ett Kinderägg som man fyllt med andra godisägg. Detta ska jag härma rakt av i påsk 🙂

 Åse och Victoria hade med presenter och gratulationer för att Celine fötts. Hur gulligt var inte det? Presenter till barnen och rosa Champagne till mig!!! Än en gång stort tack till er underbara tjejer!!!

.

Godmorgon!

.

Börjar dagen med att bjuda på en bildkavalkad från gårdagskvällen som jag tillbringade i en lokal i Frihamnen i Stockholm. Var inbjuden till en påskmiddag presenterad av Hellmanns och där fem stycken matbloggare varit med och lagat maten, då bland annat Matplatsen-Victoria. 

Supertrevligt och jag är glad att jag tackade ja till inbjudan, jättegod mat och trevligt sällskap! Tusen tack Hellmanns!

.

Nu ska jag fixa och dona här hemma, vi får nämligen besök i eftermiddag av Linda och Lucas som ska komma hit på en liten playdate 🙂 Plus att det ska komma någon installatör hit och återigen försöka fixa vårt internet som fortfarande INTE fungerar, suck!

.

På återseende!

.

Kramar