Loka likes old school

Får det lov att vara Strawberry Ice Cream, Chocolate Shake eller Lemon Pie?

Och jag talar då om smaksatt vatten från Loka 🙂

Deras nya serie ”Loka likes old school är galet fina i sin pastelliga design

.

.

Tjingeling!

.

Hur snygga är inte Lokas nya serie ”Loka likes old school”? Så där härligt utformade i 50-tals look! Smakade dem för första gången i eftermiddag, så det har slurpats värre än vanligt med mineralvatten här hemma kan jag säga 🙂 Dessa var väldans smarriga allihop måste jag säga. Favoriten om jag måste välja, blir Lemon Pie, men de andra Strawberry Ice Cream och Chcolate Shake kommer tätt efter! Slurp, slurp!

Är man inte sugen bara på smaksatt vatten i största allmänhet, är dessa nog alldeles perfekta att ta till om man plötsligt drabbas av sug efter milkshake, glas eller citron paj, men vill tänka på figuren. Bara att korka upp och sippa på detta smaksatta vatten istället för så nära de riktiga smakerna är det faktiskt!

Tummen upp!!!

Och minst lika smarriga!!!

.Dock slår ingen av dessa nykomlingar min absoluta Loka-favorit alla gånger: ”Loka likes LA Coconut”. Den var himmelskt god, men görs ju inte längre till min stora besvikelse. Men om någon från Lokas ledning nu mot förmodan läser här 😉 så tycker jag att ni kan börja tillverka den igen, och gärna både i halv liters och i STORA flaskor. Kör den åtminstone på sommarhalvåret, för galet god var den!

.

Nu ska jag göra korvstroganoff!

.

Kramkram