Söndagspyssel

Vår matplats denna söndagsmorgon!

Som ni ser har Celine fått uppmonterad sin stol, perfekt att hon kan sitta med oss vid bordet. En vanlig babysitter på golvet är ju inte lika rolig då ser hon ju inget 🙂

.

Hej söndag!

.Vi har sånt jä%&## strul med internet här hemma så jag håller på att bli tokig! Får dessutom inte uppkopplingen mellan datorn och min mobil att fungera.

Därav tystnaden här inne under gårdagen. Hoppas verkligen att det kommer igång som det ska till veckan, inte bra för en bloggerska att inte ha tillgång internet 🙂

.

Här har ni då en bild på vår matplats. Härligt stort och rymligt med 2.70 i takhöjd. Delen ligger ett trappsteg ner sett från själva köksdelen. Dock är denna del inte färdiginredd överhuvudtaget. Vi har i stort sett bara satt in våra gamla köksmöbler som det är nu. Här ska det upp gardiner från tak till golv. En vägghängd möbel ska upp till höger på den idag helt tomma vägg som ni inte ser här. Tavlor ska upp och lika så en taklampa som jag väntar på. Så med andra ord är det inte det minsta färdigt, men ni vill ju gärna ha små glimtar och jag delar gärna med mig för vet själv hur skoj jag själv tycker det är när man får kika in hemma hos folk.

.

Dörren går vi ut till ett trädäck. Där har jag som plan att inreda en skön ”Loungedel” till sommaren. Längtar tills man kan glida ut där med sitt morgonkaffe..

.

.

.

Idag har vi flera små projekt på G att fixa med här hemma, rullgardiner(som dem vi hade i vardagsrummet i gamla lägenheten) ska upp i barnens rum, extra hyllplan i köksskåpen ska monteras upp och så har vi ju ett 6:e rum som fortfarande står orört som jag måste börja ta tag i, ska bli ett kombinerat gäst- och arbetsrum. Så nu vet ni vad vi ska pyssla med denna söndag.

.

Ha en härlig dag, så hörs vi!

.

Kramar

.