Skärtorsdagen!

Precis fixat årets påskägg till mina små barn. Tror den ena av dem uppskattar det lite mer än den andra med tanke på att Celine bara är 7 veckor gammal 😉

Men man ska ju vara rättvis så de får varsitt ändå. De söta

gammaldags äggen fann jag på Rusta

 .

Glad påsk på er!

.

Skärtorsdag och jag håller på att bli tokig här på internetstrulet som bara fortsätter! Det är alltså inte någon internetleverantör som strular, utan när de byggde om detta hus har de råkat gräva av telekabeln(!) utan att märka det. Så när Telia kom hit för att koppla på oss på nätet så uppdagades det att vi ingen kabel hade… Så nu är de en massa folk här och gräver och donar och jag får alltså inte mitt internet, min fasta telefon eller fler tv-kanaler än 1, 2 och 4:an innan påsk heller…

Vi kör istället på en minst sagt instabil mobilkoppling med tidvis begränsad uppkoppling, vilket medför att jag kan sitta och skriva som jag gör nu eller ladda upp bilder så vips så tappar man kontakten, och allt det man har skrivit är förgäves, gah!!!

Men jag lever på hoppet, och att vi får internet direkt efter påsk 🙂

.

 Till min stora lilla kille som bara älskar kinderägg och då är det inte chokladen som lockar utan att få bygga ihop de små sakerna (som jag tycker är rena skiten förövrigt men det är ju inte jag som ska ha dem ;))

Till min lilla flicka blev det en ljuvlig liten kofta i vitt med stjärnknappar i guld. Äggen ska de få på påskafton!

.

Jag fick frågan vad vi ska göra i påsk och i ärlighetens namn har vi inte mycket inplanerat alls. Äta påskmiddag, en massa ägg och umgås med varandra. Jag må ha varit en hemmaråtta före flytten, men nu trivs jag ännu bättre i mitt hem och vill därför knappt lämna gården, haha! Så det blir en stilla påsk här hemma i Enskede med familjen!

.

Vad ska ni göra påsk???

.

Kram

.