Långfredagens gosungar

Vår söta linslus nybadad i Vossatassar

.

Hej på er!

.

Hoppas ni hittills haft en bra dag, långfredag och allt. Men jag tycker inte den känns det minsta lång utan har likt de flesta andra dagar gått i en faslig fart! Min pappa har berättat att när han var liten då var allt stängt på långfredag, t o m bensinstationerna, idag är det annat, det mesta är öppet som vanligt, allt handlar såklart om pengar, pengar pengar!

.

Vi har på tal om just pengar varit ute och handlat en liten vända idag. Jag fick med mig två skjortor hem (bästa plagget för en ammande mamma just nu). En ljusblå och en rosa med rutor fick hänga med hem från H&M. Sedan har vi bunkrat upp med en massa god påskmat!Maximilian var inte sitt gladaste jag i affären, utan det gnälldes över det mesta. Visade sig sedan när vi väl kom hem att han har lite feber, plus att han fått hosta – Hello förkylning! Vi har annars peppar, peppar mot vad man har förstått många andra haft det denna vinter varit väldigt friska.

Men nu verkar förkylningen även hittat till oss, bara en tidsfråga innan lillasyster åker på det kan man tänka sig, men håller tummarna för att hon ska slippa, jobbigt med förkylda små bebisar!

.

Maximilian är så mån och kärleksfull mot sin lillasyster som förövrigt är väldigt lik mig som bebis 🙂

.

Nu ska vi vuxna strax äta middag! Maximilian sover redan, bra mycket tidigare än vanligt men det har ju som sagt sin förklaring! Tur vi inte hade en massa inplanerat denna påsk utan nu kan vi bara vara hemma och kurera oss.

.

Ha en fortsatt skön fredag!

.

Kramar