Ett stilla vårregn

Härligt pastellig är den nya tapetkollektionen ”Mineral” från Boråstapeter. Skulle kunna tänka mig dem lite här och var här hemma faktiskt!

Den klassiska golvlampan designad av Greta Magnusson Grossman från slutet av 40-talet på bilden står på min önskelista till vårt nya hem, dock inte i denna kulör 🙂

.

.

Godmorgon!

.

Båda barnen har sovit i ett enda svep denna natt, och vaknade strax efter kl 07. Maximilian sover nuförtiden i sitt rum utan protest. Han har verkligen acklimatiserat sig här i nya huset, ett tecken på detta är att han nu både somnar och sover i sitt egna rum. Det tyder som jag ser det på att han känner sig trygg och hemma här, precis som vi andra gör. Älskar verkligen vårt nya hem och ångrar inte för en sekund att vi flyttade, livskvalitén har höjts ett snäpp, man känner sig ”friare” här på nått vis!

Lillskruttan sover fortfarande inne hos oss i moseskorgen, men hon sover hela nätterna emellanåt utan att behöva ammas. Skönt måste jag säg, även om våra små korta nattamningar runt 04 inte är direkt betungande då jag ligger och ammar henne.

.

.Nu är det frukostdags, såååå underbart med lördag och hela familjen är hemma! Regnar ute, men jag har längtat efter regnet! Det har ju varit så galet dammigt ute så ett stilla vårregn är precis vad som behövs nu för att tjälen ska släppa, och det ska börjar grönska på träd och buskar, välkommen våren!

.

Ha en härlig lördag!

.

Kramar

.