Uterummens tid är snart här!

Alldeles nyinköpta olivträd som står i vårt kök och väntar på att flyttas ut!

.

.

Godmorgon!

.

Oj så jag längtar tills man kan börja inreda uteplatsen inför sommaren och ”flytta ut”. Eftersom vi har mycket mer yta nu så kommer det ”behövas” bland annat en matplatsmöbel så vi kan sitta och avnjuta goda grillmiddagar på ett enkelt och komfortabelt sätt. För grillning behöver man också en grill såklart, och i min värld är riktig grillning sån man gör på en kolgrill. Det kunde vi såklart inte ha när vi bodde i lägenheten på nionde våningen (då hade vi elgrill), men nu när vi hamnat på marknivå så är en klotgrill något som står högt upp på inköpslistan inför sommaren.

.

Sedan förutom detta så kommer man ju vilja ha en massa gröna växter och jag fyndade dessa fina olivträd på Blomsterlandet för 199 kr/st. Var inte det billigt eller tänker jag fel? Jag tycker Olivträd brukar vara dyra, och dessa är inte små. De kommer få flytta ut så fort vädret tillåter. Under tiden får de stå i köket vid den franska balkongen (som har kallras så perfekt förvaring för olivträd som ju vill stå ljust men ändå svalt inomhus).

.

 Denna utomhussoffa drömmer jag om, materialet i både stomme och dynor tål vatten och sånt brukar ju ha en tendens att komma en del från skyn under våra svenska somrar så vore ju minst sagt rätt så passande och så är den galet snygg!!!

Ett stort fikonträd på terrassen vore inte fel heller, så vackert, Bilden kommer från Pinterest

.

Nu är det hög tid att fixa söndagsfrukost, kl har ju rusat och blivit halv elva ser jag nu!!!

.

Kram på er