Äntligen JA

Kort och gott JA 🙂

.

.

Godkväll!

.

Kul att se alla era dukningsbidrag som trillat in på under dagen. Hoppas ni är fler som tänker komma in med era finaste dukningar, för det är jätteskoj och inspirerande att se.

.

Nu ikväll har jag äntligen fått leverans på en sovmöbel jag beställt till gästrummet. Valet föll på en dagbädd som man kan göra om till dubbelsäng. Nu fick jag inte hjälp med att bära in den till gästrummet, för de som körde ut den kunde INTE hjälpa till med detta (hmmm men en jäkla frakt kunde de ta minsann), så möbeln står fortfarande inplastad i hallen och får vänta på min kära far som kommer imorgon (Jens är ju i Göteborg) och hjälper mig bära. Tror det kommer bli sjukt fint när den väl är på plats!

.Blir en hel del inköp i dessa dagar. Fick äntligen tag i J-muggen från Design Letters, den har vart slut lite överallt när tänkt köpa den. Så nu har vi varsin, jag och maken i porslin och barnen har varsin i Melamin.

Nu fattas bara likadana träningsoveraller och en husvagn så är vi one happy family – haha!

.

Nu ska jag baka tårtbottnar och göra vaniljkräm. Tänkte nämligen göra en prinsesstårta till helgen. Både jag och min mamma har fyllt år så vi får fira i efterskott, nom nom (känner mig som Matplatsen-Vickan när jag skriver så ;).

KRAMAR