Duka med Extra

OBSERVERA!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Mitt duknings-uppdrag för Extra!

.

.

Hej på er!

.

I samarbete med Extra har jag fått i uppdrag att inkludera tuggummi som en del av en vacker middagsdukning. Ett tuggummi efter maten som en del av måltiden stärker tänderna och ger en fräsch känsla i munnen.

Jag älskar vasen Dagg från Svenskt Tenn och när jag fick välja fritt en vas till uppdraget att styla dukningen runt, var inte valet direkt svårt för detta är bland det vackraste jag vet i vas väg.  Jag hade tänkt mig att dukningen skulle vara lite sådär sval, skir och vårlig i pasteller och så är vasen med tuggummina som en härlig liten discokula där på bordet, och jag tycker att jag fick till det rätt så bra 😉

.

Jag vet att många av er drömmer om Dagg och nu kan just du vinna vasen fylld med en massa tuggummi, så ni likt mig kan duka med Extra!

Verkligen inte illa eller hur?

.

.

.

.

Tävlingsregler:

.

För att vara med och tävla om att vinna Dagg-vasen från Svenskt Tenn skickar ni in en bild på er mest inspirerande dukning till mig (behöver ej vara med tuggummi). På onsdag den 24 april väljer jag ut de finaste dukningarna som kommit in till mig och publicerar här på bloggen. Vinnaren får Dagg-vasen från Svenskt Tenn fylld med en massa tuggummi. Tvåan och trean får massor av Extra-tuggummin.

.

Maila mig era dukningsbilder till: starwoman@femme.seoch märk mailet med ”Tävling DAGG”

.

Tävlingen avslutas på tisdag den 23:a april kl 16:00

.

.

Se nu till att vara med och tävla, helt klart värt det med tanke på att denna snygging från Svenskt Tenn fylld med extra tuggummin ligger i potten! Så fram med era kreativa sidor och era kameror/kamra-mobiler!

.

Ser framemot att få se era dukningar!

.

Stort lycka till!

.