Projekten bockas av

Ett av helgens projekt!

Textilsladd och sockel från Frama

Och så lampan diamond light

Supernöjd att jag valde vit sladd till kopparsockeln,

tycker de gifter sig fint med varandra!

.

.

Hej måndag!

.

Sitter här och skriver denna veckas första inlägg med pekfingervalsen då jag han min fina lilla dotter på armen. Hon har sedan hon föddes varit en riktig liten sömntuta men nu börjar hon allt mer vilja vara med uppe och kika vad som händer. De vakna stunderna bränner hon av underbara små leenden plus att hon ”pratar” och jollrar allt mer, sååå himla sött!

.

Ny vecka och nya projekt!

Pappa och mamma var ju här i helgen som gick och flera saker på ”Att göra listan” har kunnat bockats av tack vare min händiga och flinka pappa. Bland annat ät tapeten i Maximilians rum nu på plats, och lamporna över skänken i köket är monterade som ni ser. Bara två av glödlamporna som ska bytas ut, har för tillfället bara en.

Tack än en gång pappa för all hjälp ♥

Tack även till min fina lillebror!!!

.

 Lamporna är monterade över vår inbyggda skänk i köket.Jag är jättenöjd med resultatet måste jag säga. Tack pappa!

.

Idag får vi ha en skön och lugn hemmadag. Väntar på en leverans med en matplatsmöbel till uteplatsen, så att vi har någonstans att sitta och inta sommarens grillmiddagar. Förhoppningsvis regnar ju inte sommaren bort som förra året! Därför får vi hålla oss hemma tills de varit här och lämnat av den, kan bli hela dagen för fick bara att leveransen kan komma mellan kl 10-19, så långt spann 😉

.

Ha en bra start på veckan och glöm inte att det är näst sista dagen att vara med här och tävla om Svenskt Tenns vackra vas ”Dagg”

.

Kram på er

.