Sommarplaner!

.

Det är så härligt att tiden är här när man kan sitta utomhus och softa.

.

.

Bakom det lilla brickbordet skymtar våra små jordgubbsplantor

.Ja vad ska man säga, det är verkligen så underbart att det snart är sommar och ledigt. Längtar tills maken går på semester där i slutet av juni.

Ska bli sååå mysigt att tillbringa några veckor tillsammans hela familjen utan en massa tider att passa. Vi har inte jättemycket inbokat ännu, dels blir det Västkusten en vända i vanlig ordning. Barnens farmor har en liten sommarstuga vid havet i Falkenberg så där lär vi ju hälsa på, sedan blir det såklart även en sväng till mina föräldrar på landet och så har vi pratat om att vi kanske ska åka en sväng till Gotland.

Någon av er läsare som vet någon som kanske skulle kunna tänka sig att hyra ut en liten stuga alt lägenhet i närheten av Visby (eller kanske på annan plats på ön) till oss så hojta gärna till 🙂 Jag fullkomligt älskar Gotland, skulle lätt kunna tänka mig att bo där!

.

.

.Sedan så kommer vi med all säkerhet även hålla oss lite på hemmaplan också. Nu bor vi ju så att man faktiskt bara kan vara hemma och gå ut i trädgården och sätta sig i soffan och softa enkelt med Maximilian kan springa runt och leka.

Det är lite skillnad mot att bo i en lägenhet på nionde våningen. Nu hoppas man ju bara att sommaren ska bjuda på en massa sol och värme och inte regna bort som föregående sommar gjorde, så att vi kan utnyttja våra uteplatser så mycket som möjligt. Delen där vår nya utomhussoffa står är fortfarande inte färdiginredd, väntar på två stolar, plus att jag fortfarande funderar på vad vi ska satsa på för soffbord dit ut…? Hmmm!

.

På återseende!

.

Kramar

.