Underbar torsdag!

Dagens läsning i solen!

.

Vilket sommarväder detta rike bjuder på denna torsdag. Om jag fattat det rätt så är det sol från norr till söder, precis som man önskar! Mestadels befunnit oss utomhus såklart och jag tycker att jag kan ana en liten antydan till liiiite solbränna på min nästan annars genomskinliga vinterhud 😉 Det är sådana här dagar som är extra underbara att vara föräldraledig på utan tvekan!

Ikväll är det semifinal nummer två av Eurovision Song Contest. Tycker att första delfinalen var helt okej och de flesta av bidragen som gick vidare var just dem som jag gillade bäst. Min favorit förutom vår egen Robin är Danmarks lite Ronja Rövardotter-aktiga låt 🙂 Norge och Finland har jag inte hört ännu så dem kan jag inte uttala mig om i nuläget. Sedan gillar jag Ukrainas bidrag. Får vi se vilka som går vidare ikväll, spännande!

Tycker förövrigt att Petra Mede gjorde en jättebra inledning som programledare och tror att det kommer bli än bättre ju varmare hon blir i klänningarna (kläderna).

.

Ett tips till er som är ute efter en snygg vit industriinspirerad kökslampa. Spana in snyggingen från Granit för 549 kr, SNYGG ett riktigt kap!

.

Ha en fortsatt bra torsdagseftermiddag och kväll, så hörs vi förhoppningsvis imorgon igen!

.

Kram på er!

.