Grattis Danmark

Maximilians och min lilla ek i ekollonvasen från Svenskt Tenn. Söt va? Tycker det är så skoj att se när saker växer och spricker ut!

.

Hej söndag!

.

Grattis Danmark till vinsten av Eurovision Song Contest 2013! Jag tycker Emmelie de Forest(vackert namn) var en klart värdig vinnare. Låten ”Only Teardrops” sätter sig likt tuggummi på hjärnan och jag gick redan flera dagar innan finalen och nynnade på det som sedan skulle visa sig bli vinnarlåten 2013. Är väl ett bra tecken när man minns en låt, de flesta går ju obemärkt förbi en. Danmark, Ukraina, Beligien, Nederländerna, Ryssland, och Norge var mina personliga favoriter förutom vår egen Robin Stjernberg, som jag tycker gjorde bra ifrån sig, trots att han hamnade i mittenskiktet (plats 14 av 39 totalt (26 tävlande igår)).

.

Säger även Grattis till vår egna Maximilian som idag fyller 2½ år, min fina lilla kille. Även grattis till min älskade make och mig själv för vi firar 14 år tillsammans denna den 19:e maj ♥ Inte illa, tänk vad tiden går…!

.Idag ska jag få ner diverse nyinköpta utomhusväxter i krukor. Vi var iväg igår och köpte detta för att få till en lummig och skön känsla på vår uteplats. En dynlåda fick även den hänga med hem, den kommer stå ganska undangömd för dynlådor är väl så där ”kul”.   Men det är oerhört praktiskt att kunna stuva bort dynorna när regnet kommer eller man ska resa bort några dagar. Annars blir det nog mest bara till att ta det lugnt idag tillsammans alla fyra i familjen!

.

.

Får en del frågor både här och på Instagram (@starwoman1) om glasboxarna i koppar. De kommer från mitt favoritmärke House Doctor

.

Nu vet ni vad jag ska pyssla med!

Vad händer hos er? Har ni fortfarande fint väder? Här är precis lika grått och trist som under gårdagen, mindre kul en Pingsthelg och allt 🙁

.

Kramar/Anna