En härlig onsdag

Bjuder på matig bild från min onsdagslunch!

.

Godkväll!

.

Haft en riktigt bra onsdag med väldans trevligaste sällskap. Alltid lika kul att träffa Therese och prata bort några timmar, och vi kan verkligen prata om allt från högt till lågt det är ett som är säkert! Hon är så fin med sin växande gravidmage. Är så glad för hennes skull, för jag vet att hon längtat efter ett syskon. Magen är väldans stor, och hon har två och en halv månad kvar innan bebisen är beräknad. Både hon själv och jag kunde konstatera att det ser mer ut som hon ska föda vilken sekund som helst. Lite kul det där hur olika olika kvinnor blir som gravida. En del syns knappt att de är gravida, andra blir jättestora snabbt, undra vad det beror på egentligen…

.

Tack vännen för en mysig dag, ses nästa vecka!

.

Fiiiina Therese med sin mage.

Vackra blivande tvåbarnsmamman!

.

Maken har idag åkt till Tällberg vid Siljan i Dalarna på konferens fram tills på fredag. Så nu är barnen och jag ensamma en vända. Vi har pratat om att vi kanske ska ta och åka upp till Dalarna på fredag och möta upp maken/pappan i familjen och bo på hotell och ha det lite mysigt men vi får se. Är ju ändock nästan 30 mil en väg som jag måste köra i så fall så vi får se lite vad det ska bli för väder och vad vi känner för men kanske!

Någon som vart på Dalecarlia SPA & Resort?

  .

Nu är det nattning av Maximilian som ska påbörjas! Dags för tandborstning, och på med pyjamas. Sedan är det sovdags! På återseende!

.

Kramar