Lugn start på fredagen!

Knäppte av några bilder denna fredagsmorgon på vårt nystädade kök!

.

På köksön står en bukett med väldoftande Pioner.

Finns det ett bättre kännetecken på att sommaren är på ingång?

Marmor är hett just nu i inredningsvärlden. Min mortel av marmor tillsammans med…

Marmor-brickan från HAY, gör sig väldigt fint ihop med vårt pastellgröna stänkskydd tycker jag.

Ett tips dessa fina keramikburkarna med lock och siffror finns hos Åhléns. Jag har kaffekapslar och te i mina.

.

.

Hej på er!

.

Fredagen är här och eftersom Maximilian inte går på förskolan på fredagar, plus att jag storstädade och putsade fönster igår betyder det att vi har lugna gatan här hemma idag. Jag har hunnit med att ta mig en dusch, tvätta håret och fixa lite småsaker som att smörja in mig med brun utan sol och färgat ögonbrynen. Inte var dag jag tar mig tiden till detta kan jag meddela. Under tiden jag fixade diverse skavanker på kroppen 😉 fick Maximilian bada bredvid mig i badkaret och Celine satt i babysittern och kollade in när tvättmaskinen tvättade vår vittvätt. Tydligen väldigt intressant för hon satt länge jollrades.

.

På tal om hårtvätt, så tappar jag kopiösa mängder med hår just nu. Det är väl sviter efter graviditeten. Jag vet att det förra gången efter Maximilian gick riktigt hårt åt mitt hår då så det kom inte som en chock, men hade ändå glömt hur läskigt det är när man bara kan dra handen genom håret och halva kalufsen hänger med. Men jag vet ju vad det beror på och att det framöver blir som vanligt igen, men kul är det inte! Finns det ens något tips för att slippa detta? Någon som vet?

.

Blir ingen Dalaresa för vår del i helgen. Kände inte riktigt för att sätta mig i bilen och köra de 30 milen till Tällberg, så vi får ta det en annan gång! Tack för alla era tips förresten!

.

Nu lunchdags, på återseende!

.

Kramar

.