Femårig bröllopsdag ♥

.

Finaste morgongåvan från maken denna fredagsmorgon!

.

.

Godmorgon fredag!

.Ni som följer mig på Instagram(@starwoman1) fick tidigare här på morgonkvisten se ett paket som jag vaknade upp till på nattduksbordet denna fredagsmorgon. Spännande värre! Det var min fina man som inatt tassat upp när jag sov och placerat paketet där. Vi firar nämligen femårig bröllopsdag denna 31 maj 2013, eller även träbröllop som fem år heter – haha 😉 Fem år som gifta, med både med och motgångar, men mest medvindar har följt oss.

Två fina små barn har vi lyckats skapa tillsammans under dessa år. Skulle inte för alla pengar i världen vilja vara utan dessa år som ni förstår!

.

I paketet gömde sig denna übersnygga och alldeles perfekta klocka i roséguld från Michael Kors. Jag blev verkligen såååå överraskad och glad för hade inte förväntat mig något alls i present denna dag! Längtar tills jag kan ha den på armen, måste kortas in rejält bara! Whiiii – Tack än en gång min kärlek!

.

.

Love you redan!

.

Idag packar vi in oss alla fyra i bilen och rulla söder/västerut för dophelg på västkusten! Såg precis på nyheterna att det är på Västkusten solen ska vara denna helg så det var väl tur att det var just dit vi skulle och ha vår lilla dotters allra första fest!

.

Trevlig helg på er!

.

Kramar!

.