Första dagen på ”sommarlovet”

Sjöstaden kl 10 i morse denna tisdag!

Siktet hade vi inställt på Henriksdals bryggan!

Förväntansfull liten kille..

Och en glad mamma!

Vi väntade på båten Emelie somgick mot Djurgården och Nybroplan!

Blåsigt värre på båten 😛

Väl på plats på andra sidan testade Maximilian en motorcykel..

.. ett flygplan

.. ett färgsprakande tåg…

.. och lilla slänggungan..

Allt på Skansens lilla tivoli!

Och så en glasstund på det 🙂

.

.

Hej på er!

.

Idag har vi haft en så galet mysig dag jag och barnen. Åkte i morse iväg mot våra gamla hoods (Hammarby Sjöstad för dem som kanske missat det) för att ta båten Emelie mot Djurgården. Båten går under sommarhalvåret en gång i timman ut till Djurgården och det finns bra parkering i ganska nära anslutning till båten i Sjöstan så alldeles perfekt att utgå därifrån och slippa köra in i smeten.

.

Jag ska i ärlighetens namn säga att jag inte hade en utstakad plan för vad vi skulle göra väl ute på Kungliga Djurgården. Vet att Maximilian allra helst hade velat gå på Gröna Lund, men eftersom jag var ensam så går det inte att lämna Celine i vagnen utan uppsikt när jag åker med Maximilian (han kan inte åka allt ensam). Så det fick bli Skansen, djur är alltid uppskattat och vi hade turen att det lilla tivolit var öppet dessutom. Så det blev några små åk för lilleman, som är en riktig nöjesparks-kille, preciiiis som jag var när jag var liten. Bodde ju på andra sidan Sverige då, och Liseberg som gällde. Jösses, jag åkte allt man kunde, och var inte rädd för något. Idag vågar jag inte åka vissa saker, blivit bra mycket harigare med åren, eller klokare vem sjutton vet 😉

.

Väl hemma däckade lillkillen på köksgolvet, ni som följer mig på Instagram(@starwoman1) kunde se bildbevis där – haha! så det tog hårt att vara ute med mamma och lillasyster. En liten lillasyster som förövrigt sov sig igenom långa stunder av dagen och resterande låg hon nöjt och studerade från vagnen! Snällare och nöjdare bebis får man leta efter!

.Tror allt att Maximilian är väldigt nöjd med sin första dag på sitt ”sommarlov”(nu ska han vara hemma med oss från förskolan en massa veckor)

.

Ha en fortsatt härlig dag, själv ska jag börja packa inför midsommar…

.

Kramar!

.