Ska man veta sitt kall?

Doppresenter till en liten kille

.

.

Godmorgon!

.

.

Vaknat upp här i min gamla flicksäng som fortfarande finns bevarad hemma hos mina föräldrar. Tänk så många drömmar jag har drömt i den under uppväxten. Som liten flicka var det ju svårt att tänka sig att man ens kunde bli 36 år gammal som jag nu är, och än svårare att försöka förutse hur livet skulle se ut och te sig. Jag drömde om att bli skådespelerska. Ni vet en sådan där glamourös Hollywoodskådis och alltså inte på någon liten teater någonstans i krokarna. Nä jag hade målet inställt på LA. Jag var nog rätt naiv miiiiinst sagt – haha! Tur jag växte upp och mognade och förstod att skådespeleriet inte alls var mitt kall här i livet 😉

Jag vet än idag faktiskt inte vad mitt kall är, vet ni vad ert kall här i livet är? Ska man veta det? Som sagt jag vet inte, men jag sörjer heller inte för min ovisshet på den punkten! Jag trivs med det liv jag lever, och jag försöker allt som oftast att ta vara på dagarna så som jag vill ha dem. Ibland är det kul att komma ut och lufta vingarna (och som yngre var det full fart jämt på den punkten), men jag är verkligen en sann liten hemmaråtta som inte känner att jag måste bestiga varken berg, vandra i öknen och simma med hajar för att bli tillfredsställd. Alla dem som är äventyrligt lagda skulle nog tycka jag är trist som en gråsten som ”nöjer” mig med så ”lite” äventyr – haha!

.

Gulligt kort till gullig liten kille!

..Idag står det barndop på schemat igen, men denna gång är det inte något av våra barn som ska döpas. Utan det är barnens kusinbarn. I de ljust turkosa paketen med vita spetssnören (från Lagerhaus) gömmer det sig den ombloggade melamin servisen (tallrik, skål och mugg) från Design Letters designade Arne Jacobsen med bokstaven O, då det är en liten Oliver som döps denna lördag den 15 juni!

.

Njut lördagen mina cybervänner!

.

Kramar

.