Söndagslunk

Älskar våra rosor vi har utanför köksdörren, de är så otroligt täta, nästan lite som en pion! Vi har faktiskt även en pion som jag köpt och planterat i en stor kruka, men ännu har det inte kommit några knoppar på den, men den som väntar…

.

.

Hej söndag!

.

Så har man vaknat upp till ännu en ny dag i gamla flickrummet. Maximilian tog sig en sovmorgon till kl 09, (han var upp rätt sent igår) så varit ovanligt lugnt! Lillskruttan är tyvärr förkyld, så hon har hållit mig vaken några vändor i natt. Hon är så rosslig i bröstet och jag hade önskat att jag kunde hjälpa henne att hosta så där rejält så hon får upp det slemmiga. Så svårt med så små, någon som har nått tips på hur man får slem att lossna i ”bröstet” på en liten bebis? I så fall är det tipset mer än välkommet!

.

Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi ska nämligen nu stanna kvar här nere fram till midsommar då vi ska till Bohuslän. Pappa Jens åker hem till Stockholm för att jobba några dagar, men vi blir kvar här som sagt. Mysigt hoppas på riktigt härliga sommardagar! 

.

Vad hitta ni på denna söndag? Här ska vi strax äta årets första sill och potatislunch

.

Kram på er

.