Godmorgon på er!

Céline fick så mycket fina dopgåvor på sitt dop!

Ett födelsedagståg med en rosa elefant i spetsen, följt av en blå flodhäst, en vagn för att kunna sätta i medföljande siffra man nu fyller och så en grön gullig skölpadda på slutet, ursött!

Likt storebror fick hon en egen matservis i melamin från Design Letters Designade Arne Jacobsen med bokstaven C som i Céline.

”Boken om lilla mig”; en bok att fylla i olika minnen. Ni skymtar även de fina barnbesticken ”Knuddel” från tyska WMF

Maileg-ängel i form av en liten mus, supersöt!

Armband med marmorpärlor med en liten rosa stjärna

Ännu en bild på födelsedagståget från Pumpkin

Hon fick flera smycken, här ett ljuvligt armband med hjärta i guld till den lilla handleden ♥

Och ett sött litet halsband med ett hjärta med bokstaven C

Tavla till flickrummet från

Klassiska böcker från bland annat Elsa Beskow, love´it!

.

.

Godmorgon!

.

Här kommer ett litet axplock av de fina gåvorna Céline fick i doppresenter! Är inte alltid lätt det där med dopgåvor tycker jag, men tycker att alla verkligen hade köpt jättefina och användbara saker till henne. Så bra för finns inte tråkigare än att bara får en massa som hamnar i skåpen som dammsamlare!

.

.

Celine fick även en rosa gammaldags plåtbil av gudföräldrarna, men den får vi vänta med att skruva ihop tills hon kan använda den för hennes rum är ganska så litet och bilen tar ju lite plats. Det är en precis likadan bil som Maximilian har fast då i annan kulör, så man kan ju gissa vilka två små syskon som längre fram kommer tävla mot varandra 😉

.

.

.

Av oss fick hon dessa två handgjorda koffertar i galvaniserat järn Verkligen superfina att ha som förvaring i rummet både som liten flicka men även när hon blir stor. Den stora är i ljust grått och den lilla i härligt turkos!

.

.

Vad händer hos er denna tisdag?

Här skiner solen så blir att njuta så mycket det går utomhus! Sköt om er och på återseende!

.

Kramar

.