Härliga dagar!

En snygg stråväska är väldigt mycket sommar för mig! 

..

.

Godmorgon!

.

Vilken superhärlig dag vi hade här i huvudstaden igår, verkligen en riktig sommardag! Bilens termometer visade +27, 5 grader på eftermiddagen, och solen strålade och jag var som ett barn på julafton. Älskar sådana dagar, när man faktiskt svettas lite men det är ändå bara så himla härligt med soooool! Jag och barnen var på lunchdate i Järfälla och till efterrätt bjöds det på glass, jordgubbar och melon i solskenet. Måste säga att kombon jordgubbar och melon var väldans gott. Det ska jag apa efter det är ett som är säkert (det var alltså inte vattenmelon utan nåon annan sort) Helt klart var det några mysiga timmar som gick väldigt fort som alltid när man har trevligt!

.Just nu har jag tagit lite sommarledigt från min mailbox! Känner att jag prioriterar annat än att sitta och svara på en massa frågor just nu. Så har ni mailat, men inget svar fått ännu (annars svarar jag oftast inom bara någon dag) så kommer det dröja för sitter ogärna framför datorn någon längre stund i dessa dagar. Vill kunna ta vara på sommaren.

Tids nog kommer hösten och man blir intvingad. Hoppas ni förstår hur jag känner och tänker och det är alltså inget personligt mot någon om jag inte svara på direkten, så nu vet ni det!

.

Idag stannar vi bara här hemma för bilen är inlämnad på service och jag är för lat för att åka kollektivt med två små barn i släptåg 🙂 Önskar er en härlig onsdag!

.

Kramar!

.

.