Biotherms Biomains

Nytt i badrumsskåpet!

.Go

.

God förmiddag!

.

Minns ni att jag i vintras efterlyste något för extremt torra händer?! Fick en massa bra förslag från er läsare som jag testat, det som allra bäst fungerade på mina händer var Bioterms ”Biomains” handkräm. Verkligen mjukgörande, så nu för tiden har jag mjuka händer som en barnrumpa 😉 Ett tips till dig som likt mig är en riktig torris (dock har man ju mindre torr hud i allmänhet om sommarhalvåret, iaf jag)

.

Här blir det en soft dag här hemma, eventuellt kommer Ann-Louis förbi på en fika med barnen och mig i eftermiddag. Det är näst sista arbetsdagen för Jens idag, imorgon eftermiddag går han på sin semester och sedan har vi ledigt allihop samtidigt! Gillar´t!

.

Ha en fin torsdag, har du redan gått på semester eller arbetar du?

.

Kram kram

.Ps, måste göra ett roligt tillägg; Under tiden jag skrev detta inlägg så rotar Maximilian i min handväska (som förövrigt innehåller det mesta) han hittar ett kuvert med två biobiljetter (jag ser inte detta) efter en stund kommer han och har knycklat ihop dem rejält och jag utbrister: Men vad GÖR DU???

Han svarar helt kallt, ”Jag skriver brev till kungen!” Hahaha, men vad får de alltifrån och vet han ens vad kungen är för något var min första tanke? Hahaha! Barn är ju stört sköna verkligen! 

.