Sand mellan tårna!

Älskar sandstränder med len, len sand!

Smidig och snygg liten kylväska. Perfekt för kalla drycker och ostmackor som inte vill blir svettiga i solen 😉

Sand mellan tårna och ett glittrande hav.

Hink och spade är obligatoriskt på stranden!

Uv-dräkt på, gäller att skydda de små från solens starka strålar!

Mera sand mellan och på tossorna 😉

Halloj!

.

Dessa strandbilder är från vår Gotlandstripp! Det var fantastiskt härligt långgrunt där vi bodde (Björkhaga Strandby, söder om Visby) så perfekt för en liten pojke som Maximilian att hänga. Plus att det inte var någon större trängsel, det gillar jag. Har svårt för ”sardinburken” när man nästan ligger på varandra med sina strandhanddukar. Absolut inget för mig, maken kallar mig osocial men då är jag gladeligen det! Jag struntar hellre i att vara på stranden faktiskt än att ligga och trängas med en massa andra. Ser varken tjusningen eller värdet i den typen av tidsfördriv…!

..

Skulle ju ljuga om jag sa att det var direkt ansträngande dagar just nu. Eller vad säger ni andra med ledighet? Är ett fantastiskt väder här på västra sidan landet, kan inte annat än vara väldigt väldigt happy!

.

Busigaste ungen, ni ser sandmolnet som är på väg mot mig i full fart, hmmm! Jag var INTE så glad när jag sekunden efter bilden är tagen får hela sandstormen över mig, men Maximilian tyckte det var himla skoj iaf, men han gjorde det bara en gång, grrrrr sa mamman 😉

.

Nu frukost i det gröna! På återseende!

.

Kramar

.