Ja tack!

Dessa snyggingar får mer än gärna flytta in hos oss i höst!

Poster från wallstuff, matta från chhatwal & jonsson

och så den underbara lampan från Klong

.

.

Hej på er!

.

Jippie det är fredag mina cybervänner! (säger hon som går hemma jämt, haha) Idag står det shopping på schemat inför förskolestarten nästa vecka för Maximilians del, han behöver lite av varje inför detta. Sedan blir det veckohandling med det sedvanliga som mjölk, bröd, pålägg och annat smått och gott. Hoppas kunna komma  iväg här strax, bäst då är det minst folk, för är det nått jag inte gillar när det kommer till att handla så är det att göra det i en knökfull butik, särskilt med två små i släptåg!

.Satt igår kväll när barnen somnat och maken fortfarande var på jobbet och surfade runt på diverse inredningssidor, och oj vad lång min inköps-/önskelista börjar bli nu… Får nog gå tillbaka till jobbet tidigare om jag ska ha råd med allt, haha! 😉 Men drömma kan man ju alltid göra!

.

.

  .Denna snygging som jag suktat efter länge är i a f på väg hem till mig, fyndad på rea, perfekt med rabatter och nedsatta priser!!!

.

Nej kanske skulle ta tag i det jag nämnt ovan så man kommer hem i tid i eftermiddag och kan börja fira fredagsmys! På återseende hör ni!

.

Kramar/Anna

.